Jeansguide

JEANS-GUIDE:

Rätt modell för din figur

Rätt jeansmodell kan ge många fördelar och boosta ditt självförtroende! Letar du efter ett par jeans som passar din figur och som får dig att känna dig riktigt snygg? Då har du kommit till rätt plats! När man väl har hittat det perfekta paret brukar vi bära dem i flera år, men tyvärr är det inte så lätt att hitta de perfekta jeansen. Det är mycket att tänka på, bl.a. vilken midjehöjd och vilket snitt som passar din figur allra bäst.  

Följ vår guide & så kommer ditt nästa jeansköp bli en succé! Vi hjälper dig gärna i ditt sökande efter ett par jeans som passar din figur bäst genom att ge dig tips för varje kroppsform och visa dig våra bästa jeansmodeller.

En jeansmodell som sitter tight på låret och är lätt utsvängd nedtill. Dessa jeans finns nu i längd-storlek 30 och längd-storlek 32 och är supersnygg att kombinera med ett par sneakers eller klackar. När du bär ett par Bootcut-jeans är det en fördel att din topp eller t-shirt faller mot höfterna så mycket som möjligt, eftersom jeansen då framhäver dina former på bästa sätt. I val av jeans kan det därför vara bra att veta att byxor som redan är utsvängda nedtill kan få din figur att lättare se "större" ut. Om du gärna vill ha en mer pösig look passar det perfekt med en stor t-shirt eller hoodie. Däremot, om du vill att jeansen ska framhäva dina former och midja så mycket som möjligt, passar det perfekt med en topp eller blus som sitter kort och åtsittande.

Dessa jeans är särskilt lämpliga för kvinnor med fasta lår och vader, men kan självklart även bäras av kvinnor i alla olika kroppsformer. Har du korta och fasta ben? Flare jeansen gör att benet ser smalare och längre ut. Bär bootcut-jeans i "dark wash" med hög midja: detta gör att din figur ser längre ut.

Har du en fråga om vilken modell som passar dig? Fråga oss gärna, vi hjälper dig gärna med nödvändiga stylingråd!

Bootcut Jeans Bestsellers

Bootcut Jeans Bestsellers

Embrace - High Waist Denim Flare Jeans Svart

899kr

Noisy May - Sallie High Waist Flare Jeans Svart

427kr

Noisy May - Sallie High Waist Flare Jeans Blå

427kr

Embrace - High Waist Denim Flare Jeans Svart

899kr

Noisy May - Sallie High Waist Flare Jeans Svart

427kr


En tight passform är väldigt snyggt och framhäver dina former på bästa sätt. Det är inte för inget som skinny jeansen har blivit väldigt trendigt. Tack vare den höga elastan-halten är skinny jeans oftast väldigt stretchiga och bekväma att bära. Eftersom elastan-halten är så hög formar sig även byxorna efter din kroppsform. Du kan kombinera nästan vad som helst med skinny jeans. Skinny jeans med hög midja kan fint kombineras med en blus och pumps för en snygg look på jobbet. Du kan även styla de med en varm & mysig tröja och sneakers för en mer avslappnad look. Skinny jeans är särskilt lämpad för kvinnor som har en rektangel-päron-eller timglasfigur, men passar även bra på andra kroppsformer Har du en kurvig kroppsform? Då passar det supersnyggt med ett par jeans med "dark wash", en snygg topp och ett par höga klackar.

Shoppa Skinny Jeans

Noisy May - Callie High waist Skinny Jeans Svart

327kr

Noisy May - Callie High waist Skinny Jeans Ljusblå

327kr

Noisy May - Callie High waist Skinny Jeans Blå

439kr

Noisy May - Callie High waist Skinny Jeans Svart

439kr

Noisy May - Callie High waist Skinny Jeans Ljusblå

439kr


Extra högmidjade jeans med midjehöjd upp till midjan. Ännu längre och ännu mer åtsittande! Högmidjade jeans hjälper till att få dina ben att se extra långa ut. Jeans med hög midja kan fint kombineras med sneakers för en avslappnad look. Byxor med hög midja är också idealiska för tjejer som är stolta över sin midja, eftersom de högmidjade jeansen framhäver din midja ännu mer. Definitivt ett måste i varje garderob! Jeans med hög midja är jeans som sitter mycket högre än genomsnitts-byxorna. Tips: En crop top gör att dina ben ser extra långa ut! Upptäck alla cropped tops här. Även supersnyggt med en löst sittande blus instoppad i byxorna!

Dessutom är dina kurvor idealiskt passande med en av våra Embrace-jeans. Den höga passformen resulterar i att midjan ser mindre ut och nederdelen ser större ut. Våra jeans är därför mycket lämpliga för de längre tjejerna bland oss, men kortare kvinnor har också nytta av det höga snittet, eftersom det får oss att se längre ut.Vi har storlekar från XS till XL (EU-storlekar 32-42, US-storlekar 4-12)!

Skinny Jeans med Hög midja

Embrace - High Waist Denim Flare Jeans Svart

899kr

Embrace - High Waist Denim Jeans Ljusblå

899kr

Embrace - High Waist Denim Jeans Ljusgrå

1299kr

Embrace - High Waist Denim Flare Jeans Svart

1299kr

Embrace - High Waist Denim Jeans Ljusblå

1299kr


Mom jeans passar alla kroppsformer! Tack vare den höga midjan är det väldigt snyggt och skönt att bära toppar som är instoppade i byxorna och styla med ett stort bälte. Även om du är kort så behöver du absolut inte lämna dessa jeans på butikshyllan eller online. ;) Att bära lite mer baggy jeans och kombinera dem med ett par klackar kommer leda till att dina fantastiska kroppsformer framhävs och kan även få dig att se lite längre ut ! Du kan kombinera mom jeans med ett par vita sneakers för en casual look.

Är du osäker på din storlek? Fråga oss!

TRENDING: Mom Jeans

Noisy May - Isabel High Waist Mom Jeans Ljusblå

570kr

Noisy May - Isabel High Waist Mom Jeans Medium Blå

589kr

Noisy May - Isabel High Waist Mom Jeans Ljusblå

589kr


De breda jeansen har hög midja och säkerställer därför en snygg bakdel. Namnet wide leg säger allt, jeansen är inte tighta! Detta gör att byxorna verkligen skiljer sig från de välkända utsvängda eller bootcut-byxorna. De vida jeansen har en casual look, men du kan även kombinera de med ett par snygga klackskor för en mer festlig look. Det finns väldigt många alternativ att kombinera baggy byxor med, till exempel en baggy tröja eller en fin blus med kavaj. Det är även trendigt med jeans med vida ben med hål i.

Upptäck ett brett utbud av jeans med vida ben på Shapeit.se!

Wide leg Jeans

Noisy May - Amanda Wide Leg Jeans Svart

470kr

Noisy May - Amanda Wide Leg Jeans Ljusblå

470kr

Noisy May - Amanda Wide Leg Jeans Blå

470kr

Noisy May - Amanda Wide Leg Jeans Svart

470kr

Noisy May - Amanda Wide Leg Jeans Ljusblå

470kr


SHOPPA DE IDEALA JEANSEN ONLINE PÅ SHAPEIT.SE

Det perfekta paret jeans är ett oumbärligt klädesplagg i din garderob! Vi har alla ett par jeans som vi plockar fram ur garderoben gång på gång för den har den perfekta passformen. I Shapeit.se's sortiment kan du hitta superfina och coated jeans! Vi har en stor kollektion av jeans för kvinnor - vi har allt från skinny jeans till mom jeans. Är du mer för "the cool chic style"? Då är jeans med hål eller vida jeans ett alternativ för dig!

JEANSTREND 2022

Bootcut-jeans och wide-leg jeans är inne och trendar igen! Dessa jeans har varit på modet förut, men man märker att detta börjar användas mer och mer nu igen, speciellt i Skandinavien. Det är t.ex. väldigt moderiktigt att bära vida jeans precis ovanför anklarna, med trendiga strumpor och ett par snygga sneakers. Precis som mom-jeansen har wide-leg jeansen ofta en hög midja, så att de framhäver och ger en fin form på bakdelen. Skinny jeans har också blivit en modetrend och hos oss hittar du även många olika midjehöjder för skinny jeansen. Är jeans för tajta för din smak? Då är t.ex. ett par mom-jeans ett perfekt alternativ för dig. Kombinera med ett par sneakers för en snygg look eller kombinera med ett par pumps för en mer elegant look. Se även våra "best-selling jeans" för att snabbt hitta de trendigaste och bekvämaste jeansen.


Vad letar du efter?

Din varukorg