Följ oss på Facebook och Instagram @shapeit.se

Om Shapeit.se

Om Shapeit.se

Sveriges bästa fitnessutbud

  Shapeit.se

Hos Shapeit.se hittar du alltid det bästa fitnessutbudet för kvinnor, samt professionell rådgivning om modeller och storlekar som matchar dina behov. Det är viktigt för oss att vi kan gå i god för vårt urval och därför testar vi hela vårt urval själva.

Alla våra modeller genomgår noggranna tester innan vi lanserar dem, så att vi på bästa sätt kan vägleda alla våra kunder. På Shapeit.se delar vi alla en passion för fitness och vårt team består av både professionella idrottare, men även tjejer som tränar regelbundet.

Vår kundservice är en viktig del av vårt DNA, och vi gör alltid det lilla extra för att ha glada och nöjda kunder. År 2018, 2019 och 2020 utsågs Shapeit.dk till nr. 1 i kategorin bästa sportklädesbutiken på trustpilot.        Vilka är vi?

Shapeit.dk ApS är ett familjeägt företag beläget i Hørsholm, Danmark.

Vi grundades december 2015 i Danmark med fokus på fitnessmode för kvinnor. Vi fokuserar även otroligt mycket på att ge god service och att upprätthålla en bra kundkontakt.

2017 öppnade vi vår första fysiska butik i Hørsholm och 2018 öppnade vi vår andra butik i Rødovre Centrum.

2020 öppnade vi upp marknaden i Nederländerna med Shapeit.nl och 2022 kommer vi att starta upp i Sverige. Dagligen hanteras och drivs vår butik och vår webbshop av världens bästa medarbetare, som ser till att våra kunder får den bästa kundupplevelsen när de handlar hos Shapeit.se.

Under 2018 och 2019 nominerades vi i kategorin bästa e-handelsföretag av FDIH och 2020 & 2021 och 2022 fick vi Gasellpriset av dagstidningen Børsen.


  Vad vi gör

Vi har stort fokus på kvalitet och väljer noga ut de varumärken vi arbetar med. På Shapeit.se sätter vi kunden i centrum, då vi känner till alla utmaningar som kan innebära att handla online.

Därför har vi gjort några initiativ som gör det lättare för våra kunder att handla på Shapeit.se. Det ska vara smidigt och enkelt för våra kunder med allt från köp till byte, retur eller reklamation. Vår kundtjänst svarar på alla meddelanden inom 24 timmar alla vardagar, och kan kontaktas via mejl, chatt och telefon.        Vårt sortiment

        Vårt sortiment

Shapeit.se har Sveriges bästa fitness sortiment för kvinnor. Med över 1500 olika modeller har vi ett sortiment som passar i princip alla, oavsett om du är elitidrottare, ny till träning eller bara vill ha några bekväma och funktionella kläder till din vardag eller träning.

I vårt sortiment finns det något som passar till alla och vi hjälper gärna till med att hitta den rätta modellen och storleken för dig. Om du ska börja med att träna och inte kan hitta den rätta träningsoutfiten för dig så kan vi hjälpa dig!

Vi har storlekar från XS till XXL, vilket innebär att vi har ett brett sortiment med många olika storlekar som passar de flesta, oavsett form eller figur. Hela vårt sortiment blir testat av vår professionella personal så att vi alltid kan garantera dig bra kvalitet från allt vi säljer.

Det är viktigt för oss att de varumärken vi säljer är välkända varumärken med erkänt hög kvalitet för att möta vår & våras kunders kvalitetskrav.


TEAM SHAPEIT

Lærke Bro Knudsen

Daglig ledare & webbshopCharmaine

Marketing manager

Signe Zenia Petersen

Kundtjänst & webbshop


Alicia Bregoli Janson

Marketing manager


Michael Knudsen

MD och Delägare


Anders Knudsen

DelägareNini Jeppesen

Kundtjänst & webbshop


Kathrine Saksaa

Marketing manager


Rie Møller Nielsen

Kundtjänst & lagerKim Frederiksen

Kundtjänst


Vad letar du efter?

Din varukorg